Bexclusive

Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland

Voor een interieur specialist in het hogere segment is op een bijzondere locatie onderzoek verricht naar een nieuwbouw huisvesting op basis van store-in-store concept. Op een bedrijven locatie, waar tot drie bouwlagen gerealiseerd moest worden, is als optimale oplossing gekozen om de entree vanaf het maaiveld bereikbaar te maken middels een loopbrug. De entree wordt zo op de eerste bouwlaag gesitueerd. Hierdoor ontstaat een bijzonder en door de vide een overzichtelijke gebouw waarin alle bouwlagen met hun stores voor de klanten eenvoudig bereikbaar zijn.

Bijzonderheden
4.800 m2 commerciële ruimte t.b.v. interieurspecialisten in het hogere segment o.b.v. store-in-store concept.

Informatie

Gemeente: Lansingerland
Ontwerp: Versteegh design
Status: Onderzoek is afgerond